Szakmunkások, fizikai munkások toborzása

Égető munkaerőhiánytól szenved a gazdaság több ágazata. Több tízezer munkáskéz hiányzik és a pandémia után felpörgő gazdasági fellendülés is szakmunkás, betanított munkás, fizikai munkás után fog kiáltani.
Például az építőipar, a könnyűipar, az élelmiszeripar, a járműipar, a mezőgazdaság szívesen alkalmazna új, szorgalmas munkaerőt – és ezekben az ágazatokban a felmérések szerint szívesen el is helyezkedne a vietnámi munkaerő!

A jó nevű fejvadász cég: Aarenson

Az Aarenson Consulting fejvadász cég 2005 óta stabil szereplője a hazai piacnak a munkaerő közvetítés, a fejvadászat, a szakmunkás és fizikai munkás kiválasztás területén. Tehát aligha véletlen, hogy a magyar munkaerő hiány oldása érdekében új utakon is határozott lépéseket tesz a vállalkozás.
Mint most, amikor a megrendelőként fellépő magyar vállalatok igényeinek megfelelően kiválasztja a motivált és elkötelezett vietnámi munkaerőt.
Az Aarenson tevékenysége ennek a munkának a területén a munkáltatói igénytől a toborzáson át a kiválasztásig, az adminisztráció intézéséig és kiegészítő szolgáltatásokig terjed.

Munkaerő toborzás

A munkaferő toborzás folyamatába olyan fontos tényezők is beleértendők, mint a kiválasztott munkaerő magyarországi törvényes munkavégzéséhez szükséges előzetes adminisztráció elvégzése. De említhetjük a segítségnyújtást a nyelvtanfolyamok megszervezése terén is. De fontos segítséget jelenthet a munkaadó számára az Aarenson közvetítő szerepe a munkásszállás szolgáltatók irányába.
Minderről az Aarenson Consulting friss honlap részlegéből tájékozódhatnak az érdeklődő munkaadók: Szakmunkás toborzás

***

A vietnámi munkaerő igényléséről másutt:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük