Új kínálat a szállodai és éttermi textilek piacán

Textil-szolgáltatás

2014.11.04. Magyarország
A szállodai, éttermi és mosodai textilek piacán igazán jó hírnévnek örvend a Dibella márkanév.
A cég magyarországi forgalmazója most vadonatúj honlappal és abban új kínálattal állt elő.
A laikus számára kicsit meglepetés is, hogy a hotelek és más szállásadók valamint az éttermek tulajdonosai nem ugyanott és nem ugyanazt az ágyneműhuzatot, törölközőt, szalvétát, fürdőköntöst vásárolják, mint az egyszerű halandók.

Pedig igazán gondolhatnánk arra, hogy egy panzió vagy hotel ágyneműhuzata, törölközője sokkal nagyobb igénybevételnek van kitéve, mint a háztartásunkban használt hasonló textíliának.
A szállóvendég után friss lepedőt kell feltenni, a törölközőjét és a fürdőköpenyét is mosásba kell vinni és akár a kórházi ágyneműkről is mindez elmondható.
Tehát ezeknek a termékeknek bírniuk kell a gyakori mosást, a sűrű föl-le helyezést is.
Ezeknek a termékeknek erősebb varrásra és erősebb anyagokra van szükségük. A szakmabeliek, a felhasználók  “longlife”, azaz hosszú életet garantáló minőséget várnak el.

Textil szalvéta a Dibellától

És ugyanez áll mondjuk egy éttermi textil szalvétára is, amelyet gyakrabban öntenek le borral, gyakrabban törölnek vele rúzsos szájat egy pohár pezsgő után, mint odahaza.

Tehát céghírünknek nyilván nagy örömmel veszik hírét most többek között a hotel, az apartman és az étterem tulajdonosok, menedzserek.

A honlapot itt érhetik el:
> Szállodai textil

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük